نمونه سوالات فنی حرفه ای شیرینی پزی درجه ۱-50307932

نمونه سوالات فنی حرفه ای,شیرینی پزی درجه ۱,شیرینی پزی درجه2,شیرینی پزی درجه 3,کتاب شیرینی پزی درجه1|50308152|is-test
پژوهشگر گرامی،شما با عنوان نمونه سوالات فنی حرفه ای شیرینی پزی درجه ۱ وارد وب سایت شده اید برای دریافت فایل می توانید به ادامه مطلب بروید.



این بسته پیشنهادی که توسط سایت بیتوته جمع آوری شده شامل:


420نمونه سوال تستی باجواب


نام محصول:


تعداد مجموع سوالات: 420نمونه سوال با جواب

آزمون ادواری نمونه سؤالات فنی حرفه ای شیرینی پزی درجه ۱ می باشد که در ادامه می توانید دانلود کنید:


چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای


مواد روی تارت بادام را چه موقع روی آن قرار داد؟
الف: زمانیکه خمیر آماده شد و در قالب قرار گرفت
ب:زمانیکه خمیر پخته شد آن را بیرون آورده روی آن مواد را قرارمی دهیم
ج: وقتی که خمیر نیم پز شد از فر بیرون آورده مواد را قرار داده و مجددا در فر می گذاریم
د: وقتی خمیر کاملا پخته شد مواد را قرار داده ۵دقیقه در فر بماند


در کدامیک از شیرینی های زیر از خمیر مایه استفاده می گردد؟
الف:کراسانت ب: توتک ج:والوان د: همه موارد


مواد لازم سس شکلات :
الف: پودر کاکائو- کره- پودر قند- وانیل- آب جوش ب: شکلات تخته ای- روغن مایع- آب جوش – وانیل
ج: پودر کاکائو- پودر قند- شکلات تخته ای- روغن مایع یا کره د: شکلات تخته ای – پودر کاکائو- شیر


سیب هایی که در کیک سیب با رویه مرنگ به کاربرده میشود باید ……………
الف:آنها را ۵دقیقه پخته بعد له می کنیم ب: آنها را با پوست رنده ریز کنید
ج: آنها را بدون پوست رنده درشت کنید د: آنها را به شکل مکعب ریز درشت کنید


چنانچه سس شکلات بعد از سرد شدن سفت شد باید ……………
الف: به روش بن ماری مجددا آن را رقیق کنید ب: مقداری کره داغ به آن بیفزایید
ج: مقداری شیر داغ به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید د: مقداری آب جوش به آن اضافه کنید


طرز اماده کردن کیک بستنی :
الف: باید داخل آن را طوری خالی کنیم که دیواره و کف آن حدود دو سانتی متر با کیک پوشیده باشد
ب: آن را از وسط دو نیم می کنیم ج: ان را از ارتفاع ۴قسمت می کنیم د: داخل کیک بستنی را ۲سانتی متر خالی می کنیم


کدامیک از مواد پولکی باید رد آخر به آن اضافه نمود؟
الف:سرکه ب:شکر ج: مغز خشکبار د: آب


در رویه شکلاتی از چه موادی استفاده می شود ؟
الف:پودر کاکائو- زرده تخم مرغ- شکر- شیر ب: خامه- شکلات- روغن
ج: آب- پودر کاکائو- پودر قند- کره- وانیل- نمک د: پودر کاکائو- شکلات تخته ای- زرده تخم


با خمیر میل فوی می توان انواع شیرینی ……….. را تهیه نمود
الف:سوخاری ب: پای ج: دانمارکی د: ورقه ای



قابل استفاده برای مهارت آموزان،دانش آموزان ،متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان